Freelance seo specialist

0

Home |Freelance seo specialist | kennisbank |SEO | Blog

SEO optimalisatie

Meer dan 29% van de bezoekers kopen van een boekhandel. En nog steeds zijn er heel veel websites die minder dan 7% verkoop hebben?

  • Hoe zit dat precies?

Dit is omdat veel websites te weinig conversies hebben en te weinig zichtbaar zijn, de verkoop gaat dan naar hun concurrentie. Als freelance seo specialist, ben ik niet alleen gespecialiseerd op zoekmachine optimalisatie

SEO optimalisatie is de basis naar betere conversies. Met het analyseren van uw website, concurrentie en zoekwoorden begint de kennis van een ervaren freelance seo specialist. SEO optimalisatie is belangrijk indien u Freelance seo specialist, zoekmachine optimalisatie experthoger wilt scoren in Google en om uw concurrentie te verslaan.

Freelance seo specialist

Google is een professionele informatie-reus, zolang u zich aan de Google richtlijnen houdt, loopt u mee in de race om de winnaar te zijn in uw doelgroep.
JW Bertrand is een freelance seo specialist met meer dan 15 jaar ervaring in SILO SEO, LSI en conversies, met het doel om uw website hoog te laten scoren met alles wat nodig is om uw een winnaar te maken. Omdat een freelance seo specialist uw website winstgevend wilt maken.

About Author

JW Bertrand is een toegewijd en gedreven Internet Marketing Specialist met meer dan 15 jaar ervaring in het werken van een groot aantal projecten voor kleine tot high-end klanten.

Gespecialiseeerd in het maximaliseren van van websites via organische SEO, SEM, Web Analytics, LSI, SEO SILOS , Market Research en Social Media campagnes. Search specialties: SEO, Google AdWords (Search network, Display network), Content Marketing, Linkbuilding, AdWords Remarketing, SEO Copywriting, Google Shopping, Web Analytics (Google Analytics/Universal Analytics), Google Webmaster Tools, Blogging, Organic Search, SEO Strategy, Keyword Research, SEO Project Management, Wordpress SEO, Magento SEO.