Wat is Zoekmachine optimalisatie SEO

0

Home | SEO | kennisbankBlog  | Wat is Zoekmachine optimalisatie SEO

Wat is Zoekmachine optimalisatie SEO?

Zoekmachine optimalisatie, afgekort als “SEO” in het Engels, is een technische term die alle essentiële technieken of maatregelen omvat in verband met het verbeteren van de natuurlijke en organische posities van uw website. Het doel is simpel: om ervoor te zorgen dat uw website zichtbaar is zo snel mogelijk in de zoekmachine resultaten zoals Google. Deze zoekmachine heeft een marktaandeel van 93% in de meeste Europese landen.

Zichtbaarheid in zoekmachines?

Wie heeft het over transparantie, bezoekers en conversies? Onze freelance seo specialisten helpen u met alle stappen die gevolgd moeten worden om uw site te optimaliseren, het verkrijgen van meer bezoekers en het verhogen van de Wat is Zoekmachine optimalisatie SEOconversies. Afhankelijk van uw situatie, zullen we beginnen met een technische beoordeling voordat we met een trefwoord onderzoek kunnen beginnen.

Het heeft namelijk geen zin om pagina’s te gaan optimaliseren die niet goed functioneren in de ogen van Google.
Met het gebruik van LSI en SILO SEO en onze freelance seo specialisten bent u op de juiste weg nog betere posities en conversies te behalen.

About Author

JW Bertrand is een toegewijd en gedreven Internet Marketing Specialist met meer dan 15 jaar ervaring in het werken van een groot aantal projecten voor kleine tot high-end klanten.

Gespecialiseeerd in het maximaliseren van van websites via organische SEO, SEM, Web Analytics, LSI, SEO SILOS , Market Research en Social Media campagnes. Search specialties: SEO, Google AdWords (Search network, Display network), Content Marketing, Linkbuilding, AdWords Remarketing, SEO Copywriting, Google Shopping, Web Analytics (Google Analytics/Universal Analytics), Google Webmaster Tools, Blogging, Organic Search, SEO Strategy, Keyword Research, SEO Project Management, Wordpress SEO, Magento SEO.